Τεχνικός Κρέατος & Κρεατοσκευασμάτων

Course categoryΠρακτική
Ο/Η «Τεχνικός Κρέατος και Κρεατοσκευασμάτων» (TKK) είναι ένας/μία επαγγελματίας υψηλής εξειδίκευσης που ασχολείται με διάφορες τεχνικές και τεχνολογίες που σχετίζονται με την επεξεργασία και τη συντήρηση κρέατος και κρεατοσκευασμάτων. Πιο συγκεκριμένα, ο/η τεχνικός ειδικεύεται στην αποστέωση, κοπή, διαμόρφωση και επεξεργασία κρέατος, καθώς και στη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας αυτών των προϊόντων. Ο/Η TKK μπορεί επίσης να εμπλακεί στη φάση της προμήθειας, ιδίως στην επιλογή σφαγίων για μεταποίηση, ειδικά σε μικρές επιχειρήσεις.

Accessibility

Background Colour Background Colour

Font Face Font Face

Font Kerning Font Kerning

Font Size Font Size

1

Image Visibility Image Visibility

Letter Spacing Letter Spacing

0

Line Height Line Height

1.2

Link Highlight Link Highlight

Text Colour Text Colour